fdf Пациенти споделят…

 

Пациенти,

 

В коментар можете да споделяте вашите постижения в лечението и промяната на живота ви!

 

Диетолог екотерапевт

Теодосия Станева

Онлайн кабинет

*Здраве с Теодосия*

 

print
Пациенти споделят…

8 коментара за “**Пациенти споделят…**

 • ноември 26, 2018 at 6:15 pm
  Permalink

  Минах през много препятствия и перипети. Дълго време търсих правилният път към моето оздравяване. Имах много страхове, изпадах в депресия. Постоянно ходех по лекари. След преглед и изследване, те ми казваха няма ти нищо. Здрава си, всичко ти е добре. След като се върна в нас, започваха моите кошмари. Не можех да спя добре и се будех със сърцебиене, треперех цялата. Започнах да пия хапчета, те ми помагаха временно и след като ги спирах проблемите ми се подновявят. След дълго търсене и четене на статии в интернет се запознах с Теодосия Станева. Разговаряхме с нея за моите проблеми и така започнаха да следвам неините съвети. Пия билкови Елексири, храня се с жива храна (зеленчуци, плодове и ядки),те ми дават енергия и силата да извършва своите ежедневни дейности. Те ми помогнаха да пречистя своето тяло и мисли. Сега се чувствам сякаш преродена. Нямам тези проблеми както преди. Чувствам се много жизнена. Благодаря на Теодосия за насоката и съветите които ми дава всеки път, когато имам необходимост!

  Reply
 • ноември 26, 2018 at 9:12 pm
  Permalink

  Запознах се с Доктор Станева съвсем случайно, не съм я търсила,
  просто се случи. Вече две години следвам нейните съвети, и приемам елексирите които ми изпраща.
  Заедно с новият за мен начин на хранене, започнаха да се променят положително тялото и мисленето ми. Промени се мирогледа ми към света.Честно казано в началото не ми беше лесно, но бавно и постепенно започнах да осъзнавам, че това за мен е верният път.
  Постоянната умора и разсеяност просто изчезнаха, наспивам се добре и съм пълна с енергия.

  Благодаря на съдбата, че ме срещна с тази невероятна жена!
  Какво мога да кажа – избора си е наш и аз и се доверих! Продължавам напред по пътя към здравето по правилният вече за мен начин.
  Благодаря от сърце Доктор Станева!

  Reply
 • ноември 27, 2018 at 8:30 am
  Permalink

  Много време пиех лекарства, преминах през тежки периоди и не издържах вече. Исках да съм здрава. Щом срещнах Теди всичко се промени. На нашата първа среща тя ме попита какво искам, а аз й отговорих да съм здрава. Тя ми каза, че не няма вълшебна пръчица, но ако съм постоянна, давам всъчко от себе си и спазвам нейните съвети, всичко ще се оправи. Така и стана. За малък период от време, постигнах големи резултати. Пия билкови елексир и ям жива храна (плодове, зеленчуци, адки, семена). Чувствам се здрава, енергична, спокойна и уверена, че мога да постигна още много. Благодаря на Теди за търпението, старанието и грижите, които полага да се чувствам себе си :)!

  Reply
 • ноември 30, 2018 at 11:19 am
  Permalink

  Когато човек има здравословни проблеми сам решава дали да приема лекарства или ще приеме друга алтернатива. Така аз самата взех решение да вляза в един друг свят по-здравословен, по-чист. Благодарение на Теодосия Станева – Диетолог – екотерапевт, предоставяйки ми нейната здравословна програма (лечение с билки от природата и био храни) аз макар и за кратко време успях да се променя положително. Промених тялото си, мисленето и мирогледа си.
  В началото не беше лесно, но бавно и постепенно започнах да осъзнавам, че съм избрала правилния път – пътят към здравето. Благодарение на Теди, на насоките и съветите, които ми дава всеки път, когато имам необходимост, заедно с новия начин на хранене аз се заредих с енергия и сила да извършвам ежедневните си дейности.
  Искам да кажа,че човек трябва да познава себе си. ДА знае колко е възможно да иска от себе си. Аз самата след първата среща с Теди си казах: трябва да се променя! Аз ще успея! Ще се справя с всички здравословни проблеми.
  Теодосия е една жена, която откликва на нуждите на всеки човек, по всяко време на денонощието, където и да се намира.
  Повярвайте ми!
  Благодаря ти Теди, че те срещнах!
  Бъди благословена!

  Reply
 • декември 3, 2018 at 4:39 pm
  Permalink

  Ще ви разкажа моята история и ролята на Теди в нея. Надявам се някои читатели да разпознаят себе си и и като мен да намерят сила и мотивация да променят живота си.
  В средата на 2012 г., когато най- много имах нужда от помощ, се появи Теди. След дългогодишна амбициозна кариера на работа в чужбина и множество постигнати успехи, бях изчерпала до дъно всичките си сили. На ръба на тотален физчески и нервен сриф, спях по 10-12 часа в денонощие, паметта ми издишаше, оглупявах. Бях уверена, че имам алцхаймер. Нямах никакъв живец. Около мен – приятели и семейство със сериозни болести. Не намирах никаква радост, за да живея нататък.
  На първата ни среща тя внимателно слушаше как гордо обяснявах, че съм заклеймен месоядец и нищо не ме засища освен месото. Затова го ядях нон-стоп. Ставах дори през нощта, за да хапна пилешки кремвиршчета с кашкавал. Не познавх вкуса на зеленчуците. За мен те бяха цветна декорация. Разказвах какъв прекрасен замък съм си изградила, за дебелата стена около него, през която не минаваше никой – нито враг, нито приятел. Хвалех се колко ми е хубаво в моята стерилна кула, където всичко е подредено по мой вкус. A Теди пишеше записки и клатеше глава. Учудено ме попита какво очаквам от нея след като всичко е толкова идеално. Признах й, че съм на края на силите си, че тялото ми отказва да работи и, че усещам как ще ме сполети непоправимото. A така ми се искаше да бъда здрава, жизнена и да се радвам на живота!
  Теди ме сряза, че тя няма магическа пръчка, която да подреди нещата както ми се иска. Увери ме, че мога да постигна всичко, което желая, но че трябва да променя сама, това, което ми вреди. След това ме остави да си мисля и да се обадя, когато наистина съм готова да променя живота си.
  Отне ми повече от месец колебания, но се обадих. Очакваше ме много работа. Теди започна да ме обучава: кои са храните, които се асимилират най-добре от клетките, какво съдържат те, какво трябва да купувам от магазините и какво не. Направихме първа хранителна програма. Няма да забравя моето учудване, че любимото ми тогава месо се включваше едва 3 пъти в седмицата. Спомням си как през първите дни очаквах да “умра” от глад, но се установи, че и постната храна засища. Научих за ползата от “супер храните” чия, амарант, конопени семе и други. Научих за силата на “живата” необработена храна, за добрите мазнини. Започнах сама да си правя кълнове, които по хранителна стойност превъзхождат плодовете и зеленчуците. Замених сутрешните сандвичи с шунка с вкусни бадеми и орехи, изкиснати от вечерта. Появиха се плодове и зеленчуци в ежедневното ми меню . Зашеметена бях от новитe вкусове. Теди подкрепяше процеса с комбинация от билки – елексири, които подсилват естествените лекуващи сили на организма и чистят отровите от него. Трябва да призная, че в началото изпитвах съмнение в лечебната сила на билките. Още повече, че, за разлика от България, в страната, където живея, билки почти не се намират. Но това мое отношение бързо се промени. Започнах да се отводнявам, да чистя токсини, усетих подобрение.
  Мина месец, в мозъка ми просветна, паметта ми се възвърна. Силите и ентусиазмът ми се умножиха. Наспивах се само за 6 часа. Нямаше и помен от съмненията. Следвах с радост и устрем съответните режими. След около 8 месеца отслабнах с 15 кг. Възвърнах силите си. Животът беше прекрасен. Започнах да се харесвам и обичам. Работата ми отново стана извор на радост. Благодря ти, скъпа Теди, от все сърце!
  От 2012 г до днес извървяхме доста път с Теди. От страшилище и ментор, тя се превърна в доверена приятелка. Сега рядко имам нужда от програми тъй като сама съставям и контролирам храната си. Научих се да слушам тялото си. Излекувах някои болежки, други продължавам да лекувам. Но знам, че избрах правилния път. Продължавам напред с подкрепата на Теди. Гордея се със своя избор и с постигнатото. Благoдаря на себе си за постоянството.
  Но знам, че още много имам да уча. Знам, че всичко и всички сме свързани в едно цяло. Знам, че психиката силно влияе на здравето. Тя има силата да го разболее или излекува. Знам, че когато контролираш мисълта – тя става реална сила. Cъзнателно тренирам как да контролирам мислите си, как да творя и запечатвам положителни мисли, как да плевя отрицателните. C възторг вървя напред и се гмуркам в морето на живота.
  Ще се радвам и ти да се гмурнеш с мен.

  Reply
 • декември 8, 2018 at 5:17 pm
  Permalink

  Здравейте, реших с няколко думи да споделя моята история. През 2013 година се свързах с Теодосия Станева – Теди. След сериозна диагноза и проведено лечение ,следвайки методите на традиционната медицина реших,че е добре да поддържам здравето си с билколечение и по-здравословен начин на живот. Не съм човек,който споделя лесно с непознати мислите и чувствата си, но Теди търпеливо и с много внимание ме изслуша. Направи ми първият хранителен режим и първият билков елексир, почуствах се добре и реших да продължа, да следвам съветите, да задавам въпроси и най-важното, да получавам винаги отговори, които ми помагат. Промених доста неща в начина си на хранене, започнах да редувам и комбинирам правилно приемът на плодове и зеленчуци и да избягвам неприятни моменти свързани с храносмилането.
  Може да звучи тривиално, но има хора с мисия между нас, такива които са готови да помагат и да подадат ръка, да отделят време. Теди е една от тях. Желая и успех и дано повече хора се възползват от съветите и. Блгодаря, Теди.

  Reply
 • януари 2, 2019 at 9:08 pm
  Permalink

  Здравейте,
  Ще споделя моята история и препятсвията, през които преминах. Не беше лесно, но нито за миг не си помислих да се откажа, защото вярвах, че избора, които съм направила е правилният.
  Преди около пет години започах да губя килограми, отслабнах драстично от 67 кг стигнах почти до 40 кг. Появи се алергия, болки в стомаха, не можех да се храня. Правих всякакви изследваия и лекарите казваха, че няма нищо сериозно, просто стрес. Купувах скъпи лекарства, постоянно ги сменяха, но нямаше резултат, докато един ден изхвърлих всичките и реших да търся други методи. Междувремено направих едно изследване за хранителна непоносимост и се указа, че имам непоносимост към храните с глутен.
  Моя приятелка, която е пациентка на Теодосия Станева ме насочи към нея. И така се запознах с Теди. От 15.02.2016 г. започахме заедно ръка за ръка и крачка по крачка да вървя напред. Още с първите билкови комбинации отшумяха болките. На 62 години аз се учих как да дъвча, как да се храня, какво означава здравословно хранене, комбиниране на храните и какво е да изпитваш радост от храната, която те дарява със здраве. Промених мислите си, промених навиците си. Осъзнах, че ХРАНАТА Е ЗДРАВЕ, А ЗДРАВЕТО Е СВОБОДА. Важните фактори, които водят до Здравето са СВЕЖА МИСЪЛ, ЖИВА ХРАНА И ДВИЖЕНИЕ. През този перид претърпях злопулука – счупване на рамото на четери места и шийката на тазобедрената става. След тежка операция аз се възтанових за много кратко време с правилото хранене и билките, които Теди ми комбинираше. Лекарите бяха изумени, че се възстановявах с часове, а не с дни, и не вземах никакви лекарства. Възстанових движенията си 100% и сега се чувствам много по-добре, откогато бях на 40-50-60 години. Всичко това дължа на Теди, която ми показва пътя, по който да вървя – на билките, правилното хранене, НА ВЯРАТА, КОЯТО ВИНАГИ Е С МЕН. И НИКОГА НЕ СЕ ОТКАЗАХ, ВЪПРЕКИ ТРУДНОСТИТЕ. НА ЛЮБОВТА – ДА ОБИЧАМ СЕБЕ СИ И ТЯЛОТО СИ, ДА ПРИЕМАМ СЕБЕ СИ ТАКАВА, КАКВАТО СЪМ. НА УПОРИТИЯ ТРУД, ПОСТОЯНСТВОТО, ПРОФИЛАКТИКАТА С БИЛКИТЕ.
  Продължавам да се уча да владея емоциите си, мислите си, да променям това, което не е в полза за здравето ми, да се уча да живея днес, а не вчера, не утре. Да изпитвам удоволствие и радост от това, което правя и да очаквам най-доброто всеки миг от живота. ПРАВОТО НА ИЗБОР Е НАШЕ. НИЕ ИЗБИРАМЕ КАКВО ДА МИСЛИМ И В КАКВО ДА ВЯРВАМЕ, КАК И С КАКВА ХРАНА ДА СЕ ХРАНИМ, ДАЛИ ДА СЕ РАДВАМЕ, ДА СМЕ ЗДРАВИ, ДА СМЕ ЩАСТЛИВИ.
  ИЗБЕРЕТЕ ГО!
  ИСКАТЕ ДА СТЕ ЗДРАВИ? БЪДЕТЕ ЗДРАВИ! ПОСТИГНЕТЕ ГО!ТРУДНО Е, НО НЕ Е НЕПОСТИЖИМО.
  ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ДА НАМЕРЯТ СВОЯТ ПЪТ КЪМ ЗДРАВЕТО!

  Reply
 • ноември 1, 2020 at 5:34 pm
  Permalink

  Тук съм, защото винаги съм знаела, че има и друг начин, ако човек се разболее да се оправи без лекарства и лекари. И го намерих при Теди!
  Не веднъж за толкова много години тя е работила с мен търпеливо и винаги се е отзовавала на моите проблеми. Когато съм споделяла на мои познати, какво съм преодоляла за отрицателно време без да пия едно хапче, те ми се смеят, защото лекарите и фармацевтите са техните богове.
  Но знам, че тук има хора, които искат да чуят, затова пиша тук моят коментар от последното си препятствие.
  Искам да бъда искрена и да споделя, че миналата зима изобщо не се бях разболявала, защото си пиех билките редовно. Тази малко пропусках и резултата беше на лице, разболях се с много тежка кашлица, неразположение.
  Теди веднага ми направи рецепта, която за 5 дена консумация, се възстанових, последва и втора, която беше за 2 дена. Преминах през нещо много неприятно за една седмица без да пия едно хапче. При консултация с личният лекар ми изписа 2 рецепти лекарства плюс антибиотик, които не взех. Излекувах се с храна, вода и рецептите, които ми прати Теди.
  Благодаря ти Теди, че се грижиш за мен и споделяш знанията си, когато имам нужда от тях. Благодаря ти, че си до мен! Обичам те!

  Reply

Твоят коментар

Записаният e-mail няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *.

 

Диетолог Теодосия Станева, онлайн консултация с диетолог, консултиране с диетолог онлайн, консултация за хранене, диети, рецепти, билки
Skype