fdf Книгите

 

Теодосия Станева

 

Книгата 

с твоето заглавие


 

диетолог Теодосия Станева, книги, публикации

Въведение

Човекът се плаши от себе си - от истината кой е. Не го съзнава, а прозява се, когато чува истини. Уморява се бързо. Доспива му се. Иска да си легне, защото, то, тази истината е будност, която не заспива. Присъща е на мъдростта. А тя няма нужда от сън, защото по подразбиране е достигнатата истина.

Теодосия Станева


 

1-ва страница

ОТВЪТРЕ НАВЪН: Твоите очи са като моите, тогава, когато имаш очи за своите!

ОТВЪН НАВЪТРЕ: Твоите очи са като моите, тогава, когато видиш своите!

***

Книгата с твоето заглавие  Θ  Теодосия Станева


Без страница

Въображението през снега, че...

Вървя по снега и срещам зимата, че е дошла. Снежност бяла, че ми се осветли душата. Духът излезе от дълбините, че направи шейната. Онази приказка се появи, че която ражда светлината. Това е тази светлост, която замрежва погледа, че когато лъчите на слънцето го пронизват.

Боли го снега, че нещо пробожда света на грешните нас същества. Топи се, че по-скоро да мога да погледна ясно и да видя, че най-реалното съм аз! Аз си ти, че да го видиш днес по времето на родилата се искра! Вземи я и я направи такава, че слънцето да не пронизва снега, а да свети като разтваря закърнели сетива!
За теб, че е любов!
За всички нас, че само така я има у всеки! 

Теодосия Станева


Защото здравето е истина!

Диетолог Теодосия Станева, онлайн консултация с диетолог, консултиране с диетолог онлайн, консултация за хранене, диети, рецепти, билки
Skype