fdf Хората търсят роботи! Помощ!

 

 

 

Помощ!

Светът се износи от мисленето

за формите и очакванията за същите.

 

 

 

Къде остава съдържанието на духа в тях? Търси се формата и се забравя, че преди нея е духа – той я създава. Ако не се мисли отвъд нея, хората се превръщат в роботи. Друг ги създава. Не се мисли, а се очаква готовата форма. Програмират се човешки същества без съзнателното им участие. Изпълняват без да мислят. По-лесно е! По-малко усилия! Има кой да мисли какво да правят. Такива хора няма как да търпят мислещи до себе си. Те искат други роботи.

Те искат и други роботи, които да им смилат храната, че нямат сили и да дъвчат (робот в робота). Нямат, защото там се включват процеси на функциониране, които са забравили. Смляната без зъбите и ензимите храна се излива като през фуния до ключовите места: стомаха и панкреаса. В тези органи с подадената им каша – отрова (смути, пасирани супи и всякакви форми на каши) загиват клетки от шоковото количество подадена, несдъвкана от човека храна.

Така се става здрав робот, а не здрав човек!

Тези хора търсят “красотата” на външността. Но, тя не идва, освен, ако не са положили усилия отвън (за там имат някакви сили или пак друг го прави) – поставят нещо по себе си. Но, то се изпарява след известно време, защото не се изгражда, както естественото – отвътре навън.

Но, знаеш ли, има едни хора, които действително искат да дъвчат и то не нещо друго, а храна, не псевдо храна. Те имат дух! Захранени са отвътре и изглеждат естествено отвън.

Ти с кои искаш да останеш?

Отвори тук, промени и продължи!

 

print
Хората търсят роботи! Помощ!

Твоят коментар

Записаният e-mail няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *.

 

Диетолог Теодосия Станева, онлайн консултация с диетолог, консултиране с диетолог онлайн, консултация за хранене, диети, рецепти, билки
Skype