fdf Информация за диетолога

fdf За диетолог Теодосия Станева

ПРОФИЛАКТИКА И ЛЕЧЕНИЕ СРЕЩУ ВСЯКАКВИ ВИРУСНИ ФОРМИ И УСЛОЖНЕНИЯ ПО ВРЕМЕ НА СЕЗОНА

Диетолог екотерапевт Теодосия Станева


ПРОФЕСИОНАЛЕН ПЪТ (ВЪВЕДЕНИЕ)

Относно професионалният ми път имам да говоря много и по скоро за това какво съм осъзнала и усъвършенствала като знание, учейки извън учебните заведения. Те дават някаква база, която е нереално подредена у насочваща към специалности, които не бива изобщо да се разделят и особено базисните науки свързани с т.нар. медицински такива.

Професионален път като образование:

Магистър Еколог.

Дипломирах се в Технически Университет на Екологичен Факултет, Специалност : „Екология (взаимодействията между организмите и техните среди на обитаване;  изследването на екосистемите и техните компоненти; въздействието на човека върху останалите организми и околната среда) и опазване на околната среда“ в град Варна – България.

Диетолог – специалист по хранене (захранване) за здрави и относително здрави хора и диететика (лечение с храна) за хора със заболявания.

Специализирах и се дипломирах в Професионален Институт за Изучаване на Здравето в град Мадрид – Испания.

Учих и научих, че се учи, ако носиш зародиша в себе си. Когато не си готов за това, ако го нямаш, никой Университет, Институт или каквато и да е институция не може да ти го даде.

РЕАЛНО:

Започнала съм моето образоване от много малка – между 4 и 5 годишна. От тогава изследвам растителността и хората, а към 6-7 годишна започнах и с животните. Така минах много път; в четене, наблюдаване, изследвания, правене на операции (още от дете) и т.н. и т.н.

Библиотеките, книжарниците и поликлиниките бяха ¨сградите¨, които посещавах още преди да се науча да чета и пиша, а природата (горите, планините, хълмовете, полята, парковете, деретата, езерата, морето) ми даваше всичко, което виждах, наблюдавах и изследвах с дни и часове, месеци и години. Тя беше коректор (с погледа ми върху нея) върху това, което научавах от „сградите“, разбирах колко е обърнат, прикрит или ¨открит¨ по неестествен начин светa.

Естествено и реално виждах и осъзнавах връзките между организмите и средата им, като разбирах какво е в мислите и телата им. Правех експерименти върху себе си като дете и след това (и сега правя някои) и с децата (в детството) в игрите, без да съм го целяла, а в последствие установявах, че научавам разни неща, които даже и в книгите (официалните) го нямаше.

Забърквах разни смеси от билки, вода, спирт, масла, парафин и всякакви течни и не толкова течни вещества и продукти. Изследвах готови такива.

Правех разрези на растения, пълнех ги с разни смеси, зашивах ги и ги наблюдавах и изследвах през определено време. И много го се взирах в тях, като че ли за първи път ги виждам (и сега го правя).

Наблюдавах животните (раци, костенурки, хамстери, мравки, калинки, охлюви, риби, врабчета, пилета, патета, юрдечки, кокошки, петли и др.). Хранех ги, а с някои спях под открито небе, дишах с тях. Мравките и калинките ми са фаворити.

За хората мога да кажа, че виждах как израстват физически, а за психиката им, че не само изостава, а тя изобщо не се развиваше адекватно още от детството. Бях майка, баща, сестра и брат, дори баба и дядо и огромен приятел – великан на децата. Те едва ли го подозираха съзнателно, но когато ме нямаше, се проявяваше мисъл/и - нещо много лично за всяко дете в неговата малка главица.

И Т.Н.


ТАКА СЪМ СЕ РОДИЛА:

Моето призвание е да лекувам. Всеки сезон знам как да го правя.
Преглеждам всичко, което виждам по земята. Оглеждам дървета, храсти и треви. Дишам и се храня с тях. 

ПРЕПРАТКА:

За чакащите “лесните“ решения и готовите форми (лекарства и операции) това е налудничаво. Но, естесвеното дишане и хранене определят чистият и жив човек. Другото е изродена форма с прогнила мисъл от синтетичен боклук, който все повече е модерен – хронифициращо модерен.

Така преглеждам и човека искащ да се лекува с моята помощ. Физически може да е далеч, но с мисълта си сътворявам лично отношение и индивидуалното към него лечение. 
Свързвам умело растенията и човека и се създава баланса в природата. Те живеят взаимно с корените си. Дишат заедно, хранят се. 
Това е кръговрата на здравето!

ПРЕПРАТКА:

Има “мислещи“ за това, че няма нищо естествено в тази почти изкуствена среда, в която живеем. В нея все още се съдържа кислород, както и истина. Това означава, че има живот. Истинските хора не могат да продадат това, което е в мислите им. Така и едни от най-простите растения не позволяват да им се деформират веществата с ползите, които съдържат. Не се поддават на обработки, с които да живеят като псевдо храна за човека. Те могат да бъдат унищожени от концентрирани синтетични вещества, но не и да отидат обработени в магазинната мрежа. Така е и с истинските хора. И едните и другите след това подновяват света на по-висока вибрация.


Лекувам ходом с теб болестта в мислите и тялото. 

След първата ни среща за консултация създавам твоята първа лична Програма с Рецепта за лечение и профилактика. 

Съобразно природата разполагаш с разнообразие от истинска храна и билки, с които да изчистиш и нахраниш своя организъм. Всичко е свежо и се приготвя по достъпен начин.
В процеса на лечението те уча на съзнателни навици, за да се справяш доволно с живота си.

Храната е твоето здраве! Тази храна, която чистата мисъл познава.

Болестта си отива, когато знаеш как да я посрещнеш! А знанието е в това, да си дадеш, днес възможността да оздравееш.

Дългото отлагане за среща с твоята природа води до отлагането на здравите дни, които са една естествена възможност.

 

Днес, влез в Онлайн кабинет!


И този сезон лечение и профилактика за теб…

Водещите храни през есента

септември 14, 2021

    Аз пиша за някои от тях и част...

Прочети повече...

ПРОЛЕТ e и пиша за нея – лекувам с растенията ѝ

май 1, 2020

    Пролет е! И зелено е. Колко зелена може да...

Прочети повече...

ЛЯТО Е и пиша за това, което ни храни през този сезон

юли 30, 2019

Сред природата съм - в самораслата ѝ градина. Градината, която...

Прочети повече...

Защото здравето е истина!

Диетолог Теодосия Станева, онлайн консултация с диетолог, консултиране с диетолог онлайн, консултация за хранене, диети, рецепти, билки
Skype